طراحی و ساخت پد الکترونیکی در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز
به گزارش وبلاگ اشاره، رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز از طراحی و ساخت پد الکترونیکی مخصوص آموزش های الکترونیکی و مجازی در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه اطلاع داد.
علی پور زیاد، رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در تبادل نظر با خبرنگار وبلاگ اشاره، از طراحی و ساخت پد الکترونیکی مخصوص آموزش های الکترونیکی و مجازی در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خبرداد.
پور زیاد، با اشاره به طراحی و ساخت دستگاه توسط شرکت ایمن سهند پدیده، از واحد های مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز مطرح نمود: گسترش آموزش الکترونیکی در دوران شیوع کرونا و وجود بعضی چالش ها در بازار تجهیزات آموزش الکترونیکی از قبیل کمبود کالا و قیمت بالای دستگاه های موجود، محققین این مرکز را برآن داشت در راستای رسالت علمی و گسترش ارتباط دانشگاه با جامعه و برطرف احتیاج های آن اقدام به طراحی و ساخت پد الکترونیکی مخصوص آموزش الکترونیکی کنند.
رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز توضیح داد: کار با قلم معمولی و سازگاری با تمام سیستم های عامل از محاسن عمده این دستگاه هست. هزینه بسیار پایین دستگاه نسبت به تجهیزات با کارآئی مشابه از قبیل قلم نوری و پد امضاء الکترونیکی موجود در بازار را از مزایای عمده این دستگاه است و همچنین قابل نمایش بودن مطالب نوشته شده بر روی کاغذ معمولی، امکان استفاده آسان از دستگاه، بومی بودن بیشتر قطعات از دیگر مزایای این طرح است.
پورزیاد با اشاره به احتیاج جدی دانشگاه ها، مدارس و مراکز آموزشی کشور به تجهیزات آموزش الکترونیکی در حال حاضر اضافه نمود: مرکز رشد و نوآوری دانشگاه آمادگی کامل برای تجاری سازی و عرضه گسترده دستگاه و همکاری با ادارات و مدارس است.
منبع: خبرگزاری دانشجو