دیدنی های بدروم ؛ شهر بندری ترکیه

به گزارش وبلاگ اشاره، بندر بدروم با جاذبه های تاریخی، سواحل زیبا و منظره فوق العاده ای که دارد یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری ترکیه است. در ادامه با برترین دیدنی های بدروم آشنا شوید.

دیدنی های بدروم ؛ شهر بندری ترکیه

بدروم، یکی از برترین و مجذوب نماینده ترین مقاصد گردشگری و شهر بندری واقع در استان موغله در ترکیه است. این شهر پر از هتل های بوتیک، کافه ها و رستوران های مجذوب نماینده است. بدروم با وجود هجوم گردشگران در سال های اخیر، ویژگی های منحصربه فرد خود را حفظ نموده است. جاذبه های باستانی مانند قلعه سنت پیتر، آمفی تئاتر بدروم، آرامگاه هالیکارناسوس، دروازه میندوس و موزه هایی مثل موزه باستان شناسی زیر آب، سواحل زیبا و چشم نواز و بعلاوه گشت و گذار در کوچه پس کوچه های قدیمی که با ردیفی از خانه های سفید احاطه شده اند، از جمله تماشای های بدروم به شمار می فرایند.

هنگامی که شهر باستانی هالیکارناسوس تحت سلطه حکومت عثمانی بود، بدروم تنها یک روستای ساده برای ماهیگیری محسوب می شد؛ اما در دهه 1940 میلادی با ورود گردشگران همه چیز تغییر کرد. امروزه در تابستان، گردشگران بسیاری از سراسر دنیا در تور ترکیه به این شهر بندری در ترکیه سفر و از مکان های تماشای بدروم بازدید می نمایند. در ادامه شما را با برترین جاهای تماشای بدروم آشنا می کنیم.

قلعه سنت پیتر

قلعه سنت پیتر (Castle of St. Peter)، یکی از محبوب ترین جاذبه های گردشگری بدروم است. این قلعه که در ساحل واقع شده است در بین سال های 1402 تا 1437 به وسیله شوالیه های سنت جان ساخته شد و در آن موقع شوالیه هایی از ملیت های گوناگون برای محافظت از بخش های خاص دیوار گماشته شدند. از برج های این قلعه می توان به برج فرانسوی، برج انگلیسی که در دیوار غربی آن یک مجسمه شیر وجود دارد و برج گاتینو که به سیاه چال راه دارد، اشاره نمود. در طول سلطنت سلطان سلیمان عثمانی، این قلعه به دست ترک ها افتاد و مسجدی درون آن ساخته شد. امروزه، بسیاری از تالارهای بزرگ قلعه بدروم محل برگزاری نمایشگاه های موزه باستان شناسی زیر آب در ترکیه است.

موزه باستان شناسی زیر آب بدروم

موزه باستان شناسی زیر آب (Museum of Underwater Archaeology)، یکی از برترین تماشای هایی است که در قلعه سنت پیتر وجود دارد. طرح نمایشگاه ها به خوبی طبقه بندی شده است و در آن آثار خیره نماینده ای که با نمایشگرهای چندرسانه ای تکمیل شده اند، جلب توجه می نماید. پس از ورود، با مجموعه بزرگ خمره های سفالی آمفورا و یک کارگاه شیشه گری روبرو می شوید که برای بچه ها بسیار مجذوب نماینده است.

با ورود به تالار شیشه، بقایای یک کشتی 16 متری غرق شده در سال 1025 میلادی را خواهید دید. برج فرانسوی، محل یافته های دیگری از جمله یک کشتی غرق شده کلاسیک یونانی متعلق به قرن چهار پیش از میلاد است. در تالار اولوبورون و اتاق گنجینه، آثار باشکوه موزه از جمله بقایای چندین کشتی عصر برنز نگهداری می گردد.

  • آدرس: Carsi Mahallesi, Kale Cd | Bodrum Castle, Bodrum City 48400, Turkey

آرامگاه هالیکارناسوس

آرامگاه هالیکارناسوس، یکی از عجایب دنیا باستان به شمار می رود. معماری به نام پیتئوس این آرامگاه را با استفاده از سنگ های مرمر و قلوه سنگ به عنوان استراحتگاه ابدی شاه ماسول در هالیکارناسوس (نام باستانی بدروم) بنا کرد؛ آرامگاه ماسول، بنایی با ارتفاع 46 متر بوده است که مجسمه سازان مشهور یونان با کتیبه های باشکوهی آن را تزئین نموده بودند. با وجود آسیب های فراوانی که طی قرن ها بر اثر زلزله به این بنا وارد شده بود، در نهایت شوالیه های سنت جان آن را تخریب و از سنگ های آن برای ساخت قلعه سنت پیتر استفاده کردند. امروزه بقایای این آرامگاه در باغی آرام قرار گرفته است و ارزش یک بار تماشا را دارد. بعلاوه یک مدل در مقیاس کوچک هم از آرامگاه ماسول در محل قبلی آن به چشم می خورد.

  • آدرس: Tepecik, Bodrum City, Turkey

آمفی تئاتر بدروم

آمفی تئاتر بدروم (Bodrum Amphitheater) نسبت به استانداردهای رومی کوچک است؛ اما با زیبایی و ظرافت تمام بازسازی شده است و منظره ردیف بالایی آن به سمت کوه ها و شهر، فوق العاده چشم نواز است. تئاتر باستانی بدروم در روزهای اوج خود در قرن چهار میلادی، ظرفیت 13 هزار تماشاگر را داشته است. اگر در تابستان از بدروم تماشا می کنید می توانید از تماشای برنامه ها و کنسرت هایی که در تئاتر باستانی برگزار می گردد، لذت ببرید.

موزه هنر زکی مورن

موزه هنرهای زکی مورن (Zeki Muren Arts Museum) برای ادای احترام به زکی مورن، خواننده، آهنگساز و بازیگر مشهور ترکی بنا شد. این موزه در آخرین محل اقامت این هنرمند قبل از مرگش واقع شده است. او به خاطر ایجاد تحولی در موسیقی ترکی معروفیت یافت. موزه هنر زکی مورن شامل بسیاری از آثار شخصی، اطلاعات، کالاها و یادبودهایی از کارهای برجسته او است که نحوه تاثیرگذاری مورن در موسیقی معاصر ترکی را نشان می دهد.

  • آدرس: Kumbahçe Mahallesi, Zeki Müren Cd. No:11, 48400 Bodrum/Muğla, Turkey

دروازه میندوس

دروازه میندوس (Myndos Gate) یکی از مشهورترین جاهای تماشای بدروم است. این دروازه آخرین بخش به جای مانده از دیوار مستحکمی است که به دستور شاه ماسول به دور شهر باستانی هفت کیلومتری بنا شده بود. در اطراف این دروازه چندین جاذبه باستانی از جمله مقبره های پراکنده و بقایای یک قلعه متعلق به قرن چهارم پیش از میلاد هم وجود دارد؛ اگرچه هیچ یک از این آثار، نکته قابل توجهی ندارند؛ اما در کنار هم، تجربه و گردش تاریخی مجذوب نمایندهی را پدید می آورند.

  • آدرس: Buyuk Iskender Cad., Bodrum City 48400, Turkey

جزیره خرگوش

جزیره خرگوش (Rabbit Island) یکی از منطقه ها محبوب شاه ماسول بوده است و به دستور او راهی برای اتصال این جزیره به سرزمین اصلی ساخته شد. خرگوش های وحشی زیادی در این جزیره آرام زندگی می نمایند. جاذبه های تاریخی و باستانی منحصربه فردی در جزیره خرگوش وجود دارد که بازدید از آن ها خالی از لطف نیست.

  • آدرس: Karakaya Mh., 48970 Bodrum/Muğla Province, Turkey

خلیج بارداکچی

خلیج بارداکچی (Bardakci Cove) یکی از زیباترین نقاط بدروم است. اگر آن قدر خوش شانس باشید که در یکی از هتل های این منطقه اقامت کنید، می توانید از منظره خیره نماینده خلیج، سواحل، درختان نخل و بسیاری از امکانات رفاهی و خدمات گردشگری این منطقه لذت ببرید. اگر می خواهید یک تعطیلات رویایی را در ساحل سپری کنید، بازدید از خلیج بارداکچی را نباید فراموش کنید.

ساحل یاهسی

ساحل یاهسی (Yahsi Beach)، یکی از پهناورترین و برترین سواحل بدروم است. چندین کافه و رستوران در نزدیکی این ساحل وجود دارد که غذاها و تنقلات ارزانی را می فروشند. در ساحل یاهسی می توانید از قدم زدن بر شن های طلایی در کنار آبی زلال دریا و تماشای غروب آفتاب لذت ببرید و یک روز پر از آرامش را سپری کنید.

  • آدرس: Yahsi, Ortakent, Turkey

تجربیات سفر خود به ترکیه را با ما و سایر کاربران وبلاگ اشاره به اشتراک بگذارید.

منبع: کجارو / tripadvisor.com / theculturetrip.com / planetware.com

به "دیدنی های بدروم ؛ شهر بندری ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دیدنی های بدروم ؛ شهر بندری ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید