صنعت هوافضای کشور با خلاقیت دانش آموزان متحول می گردد ، برطرف وابستگی دارویی کشور با فراوری 130 داروی مهم

به گزارش وبلاگ اشاره، برای مرور مهمترین اخبار فناوری طی یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی های روز با ما همراه باشید.

صنعت هوافضای کشور با خلاقیت دانش آموزان متحول می گردد ، برطرف وابستگی دارویی کشور با فراوری 130 داروی مهم

به گزارش خبرنگار فناوری وبلاگ اشاره، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه ای از آن ها را می توانید در ادامه مرور کنید.

آلاینده های محیطی با ظرفیت های فناورانه شرکت های دانش بنیان کاهش می یابد

مشکل آلودگی هوا یک مشکل چند جانبه است که تحت تاثیر عوامل انسانی، طبیعی، درونی و بیرونی قرار می گیرد. مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این باره می گوید: بهره گیری از تمام ظرفیت های فناورانه شرکت های دانش بنیان و پژوهشگران یکی از مهم ترین راه کار های کاهش آلایندگی های محیطی است. باید کوشش کنیم از این ظرفیت های موجود در کشور به خوبی بهره ببریم.

بنا به گفته قانعی، استفاده از سوخت های زیستی نظیر گازوییل و بنزین سوختی آلودگی هوا را کاهش می دهد. این یکی از طرح های ستاد توسعه زیست فناوری برای کاهش آلاینده ها است.

استارت آپ ها به چالش ساخت دستگاه یاری ناوبری دعوت شدند

دستگاه یاری ناوبری DME سیستمی است که فاصله هواپیما را از یک ایستگاه زمینی اندازه گیری می نماید. در این دستگاه، بر خلاف سیستم رادار که از مکانیزم ارسال امواج و انعکاس آن ها بعد از برخورد به مانع استفاده می گردد، عمل انتقال امواج دو طرفه صورت می گیرد.

بر همین اساس و با توجه به اهیمت بومی سازی این دستگاه مهم در صنعت هوایی، ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی فراخوانی اعلام نموده است که از فراوری این سیستم حمایت می نماید.

هشتمین همایش بین المللی علوم شناختی فروردین 99 برگزار می گردد

هشتمین همایش بین المللی علوم شناختی 27 تا 29 فروردین ماه سال آینده با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد. در این همایش مباحث علمی و پژوهشی در قالب سخنرانی و میزگرد های علمی، کارگاه های آموزشی و ارائه مقالات به صورت سخنرانی و پوستر مطرح و مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد.

علی رضا مرادی رییس این همایش معتقد است: برگزاری این همایش علمی با حضور فرهیختگان، صاحب نظران برجسته داخلی و خارجی و نیز جوانان محقق و دانشجویان فرصتی را فراهم می نماید تا دستاورد های ارزشمند علمی از پژوهش های بنیادی یا مطالعات کاربردی در قالب محور های همایش در اختیار علاقمندان قرار گیرد.

وابستگی دارویی کشور با فراوری 130 داروی مهم برطرف می گردد

بومی سازی 130 داروی مهم به دست جوانان ایرانی مهم ترین نتیجه اجرای برنامه کسب دانش فنی دارو های پیشرفته و فراوری آن ها در کشور است که با کوشش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است.

محسن دهنوی رئیس گروه فراوری، تجاری سازی و بازار ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این مطلب، گفت: بیشتر دارو های مورد احتیاج داخلی یا بومی سازی شده اند و یا در نوبت فراوری قرار دارند. با این حال، بعضی از دارو های بیماران خاص که مصرف کننده آن ها در کشور، کمتر از یک هزار نفر است، برای فراوری در داخل کشور به صرفه نیستند و باید از بیرون کشور تهیه شوند.

کانون پتنت ایران از ثبت بین المللی 84 اختراع اطلاع داد

کانون پتنت معاونت علمی و فناوری با حمایت 90 درصدی خود از ثبت بین المللی اختراع در دفاتر خارجی جهت پژوهشگران و مخترعان را در این حوزه هموار نموده است. تا کنون یک هزار و 706 درخواست در سامانه کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ثبت شده و از میان پرونده های تایید شده نیز 84 اختراع با حمایت این مرکز پیروز به ثبت در دفاتر اختراع خارجی شدند.

جایزه سال استیکر ایران ساخت جلوه پیوند هنر با فناوری دیجیتال است

پرویز کرمی دبیرکل جشنواره ایران ساخت در مراسم اختتامیه اولین دوره جایزه استیکر سال گفت: با همت هنرمندان وفعالان حوزه انیمیشن، کارتون و استیکر حرکت برای توسعه و پیشرفت در این حوزه شروع شده است. به زودی شاهد شکل گیری شرکت هایی قدرتمند خواهیم بود تا در این حوزه نیز اتقافات برجسته ای با وجود جوانان خلاق و هنرمندان رخ دهد.

وی ضمن تجلیل از هنرمندان شرکت کننده در نخستین دوره جایزه استیکر سال گفت: زیست بوم فناوری و نوآوری در حوزه انیمیشن، کارتون و استیکروصنایع خلاق در کشور های پیشرفته بیش از 2 هزار 700 میلیارد دلار گردش اقتصادی دارد و سهم کشور ایران در این حوزه چیزی در حدود 60 میلیارد تومان است که این مقدار نیز سهم تعداد کمی از شرکت های بزرگ است که در این حوزه فعالیت دارند.

صنعت هوافضای کشور با خلاقیت دانش آموزان متحول می گردد

ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم که یک پای اصلی زیست بوم توسعه فناوری های صنعت هوافضا در کشور است از راه اندازی این آزمایشگاه های فضایی در پژوهش سرا های دانش آموزی حمایت می نماید. این ستاد در کوشش است تا تعداد این آزمایشگاه ها در کشور را بیشتر کند و در گستره وسیع تری از کشور توسعه دهد.

برگزاری کارگاه های مربیگری ساخت و پرواز هواپیمای مدل در حوزه هوایی، راه اندازی نخستین شبکه اجتماعی تخصصی بومی هوایی دانش آموزی در حوزه پرواز آزاد، کارگاه آموزشی ساخت و پرواز هواپیمای Free Flight-p-30 در ایران، هم از دیگر اقداماتی است که به دانش آموزان راه و رسم ورود به این صنعت حیاتی را نشان می دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "صنعت هوافضای کشور با خلاقیت دانش آموزان متحول می گردد ، برطرف وابستگی دارویی کشور با فراوری 130 داروی مهم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صنعت هوافضای کشور با خلاقیت دانش آموزان متحول می گردد ، برطرف وابستگی دارویی کشور با فراوری 130 داروی مهم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید