پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح می گردد
به گزارش وبلاگ اشاره به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در آیین افتتاح مجتمع فرهنگی و اجتماعی امام علی (ع) واقع در ضلع غربی ستاد دانشگاه با اشاره به دستاوردهای سال گذشته در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، بین الملل و غذا و دارو، گفت: پیشرفت های دانشگاه با کوشش هزار و 552 عضو هیئت علمی که 60 درصد آنها در حوزه بالینی و 40 درصد در حوزه علوم پایه فعالیت دارند، حاصل شده است.
وی اضافه کرد: بعلاوه نزدیک به 11 هزار و 856 دانشجو که با احتساب دانشجویان نو ورود، 62 درصد مجموع آنها دختر بوده، در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
زالی با اشاره به خدمت رسانی 20 بیمارستان که 12 مورد آن مراکز آموزشی هستند، 74 مرکز تحقیقاتی و 200 شرکت دانش بنیان، اظهار کرد: بالغ بر شش میلیون جمعیت مرکز، تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: تا یک ماه آینده نیز شاهد افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سپس نمایشگاه محصولات فناورانه دانشگاه خواهیم بود.
وی توضیح داد: از پنج هزار مقاله منتشر شده، هزار و 500 مورد در نشریات بین المللی و هزار و 600 مورد نیز با شاخص کیفی Q1 به چاپ رسیده اند. بعلاوه گزارش ها نشان می دهد از 128 هزار مورد استناد نیز عبور نموده ایم.
به گفته زالی، سال گذشته در چهار موضوع از هفت موضوع مطرح شده از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه اول را در میان سایر دانشگاه های علوم پزشکی و در مجموع رتبه دوم کشوری را از آن خود کرد.
وی ادامه داد: هفت دانشکده دانشگاه تمام اولویت های آموزشی وزارت بهداشت را کسب نموده اند. بعلاوه 47 نفر از همکاران در میان 5 درصد اول و 10 رتبه برتر دانشنامه تخصصی، جایگاه ملی کسب نموده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد دستاوردهای فرهنگی نیز اعلام کرد: تشکیل باشگاه فرهنگی خانواده با موضوع ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، برگزاری رویدادهایی نظیر عهد آسمانی و تجهیز و نوسازی خوابگاه ها دانشجویی از جمله اقدامات مهم معاونت فرهنگی دانشگاه محسوب می گردد.
به گفته وی، کسب رتبه اول کشوری به وسیله کمیته انضباطی دانشگاه و رتبه اول کشور به وسیله معاونت غذا و دارو در میان معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی از دیگر دستاوردهای دانشگاه است.
زالی راه اندازی مجتمع امام علی (ع) را همراستا با توسعه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دانست.
پروژه ساخت مجتمع فرهنگی دانشگاه، با هدف ایجاد فضای درخور برگزاری همایش و کنفرانس های دانشگاه از بهمن 99 در 2 طبقه کلید خورد. این ساختمان با بالغ بر 2 هزار مترمربع بنا، دارای سالن همایش به ظرفیت 154 نفر، سالن کنفرانس (وبلاگ اشاره) به ظرفیت 45 نفر، اتاق استودیو، اتاق VIP، سالن غذاخوری و پذیرایی به ظرفیت 150 نفر، فضای نمایشگاهی، فضای اداری و مدیریت و مرکز تماس (Call Center) است.
منبع: خبرگزاری مهر