5 وسیله ای که برای تهیه سوشی در خانه به آن احتیاج دارید

به گزارش وبلاگ اشاره، اگر به سراغ مطالعه این مقاله آمده اید، احتمالا جزو کسانی هستید که اغلب غذاها به ویژه غذاهای ایرانی را در خانه خود پخته اید. اما آیا هیچ وقت به این موضوع فکر نموده اید که با خرید یک سری اقلام می توانید تجربه پخت سوشی در خانه را هم داشته باشید. سوشی از جمله غذاهای ژاپنی ای است که در بین مردم سرزمین آفتاب تابان بسیار محبوب است.

5 وسیله ای که برای تهیه سوشی در خانه به آن احتیاج دارید

عموما ایرانی ها علاقه ای به خوردن ماهی خام در میان رول برنجی خود ندارند، اما وجود ماهی، میگو و خرچنگ پخته در رول سوشی احتمالا بتواند نظر شما را عوض کند. به عنوان یک فرد خو گرفته با غذاهای ایرانی به شما پیشنهاد می کنم که سوشی را به عنوان غذایی خاص با طعمی تازه حتما امتحان کنید چراکه مطمئنا پشیمان نخواهید شد.

اصلا چرا با سوشی خانگی امتحان نکنیم؟ به این ترتیب می توانید این غذای ژاپنی را با توجه به ذائقه خود آماده کنید. البته به منظور پخت این غذا احتیاج به یکسری اقلام خاص دارید که در این مقاله از سری راهنماهای خرید وبلاگ اشاره مگ این بار به سراغ این لوازم آشپزخانه می رویم و شما را برای یک آشپزی سرگرم نماینده تجهیز می کنیم.

هر آنچه برای پخت انواع سوشی در خانه احتیاج دارید!

بسیاری از خبره های این حوزه اعتقاد دارند که آماده سازی سوشی در خانه امری سرگرم نماینده و در عین حال تعاملی است. بنابراین می تواند برای دونفره های افراد یا یک مهمانی با دوستان ایده ای عالی برای اجرا باشد. البته همان طور که در مقدمه هم اشاره کریدم داشتن ابزار مناسب در این کار نقطه آغاز مهمی است.

1. چاقوی مخصوص سر آشپز (Chefs knife)

به طور کلی انتخاب یک چاقوی تیز برای تهیه سوشی امری حیاتی است، چراکه با استفاده از آن می توانید ماهی خام را به خوبی تقسیم کنید، برش های دقیقی روی سایر مواد پرنماینده رول بزنید و رول کامل را برش دهید. به همین دلیل به قول ژاپنی ها شما به یک گی یتو Gyuto احتیاج دارید! گی یتو اصطلاحی ژاپنی برای یاد کردن از یک چاقوی سرآشپز همه کاره، محکم اما ظریف است. به یاد داشته باشید که برترین گزینه های خرید برای آماده سازی سوشی شامل یک خط فرورفتگی در طرفین است که از چسبیدن مواد به فولاد چاقوی سرآشپز جلوگیری می نماید.

2. ماکی سو یا حصیر سوشی (Rolling mat)

ماکی سو یا همان حصیر سوشی (به ژاپنی: 巻き簾 Makisu) محصولی است که معمولا از جنس چوب بامبو در بازار وجود دارد. در عین حال توصیه می گردد که نمونه های ساخته شده از این چوب را خریداری نکنید، چراکه حصیرهای بامبو اگر به درستی خشک نشوند ممکن است به سرعت خراب شوند. به همین دلیل توصیه می کنیم که مدل های پلاستیکی که از نوع آنتی باکتریال را بخرید.

از طرفی در مدل هایی با چوب بامبو مجبور هستید که بعد از هر بار استفاده از ماکی سو آن را در پوشش پلاستیکی مخصوص قرار دهید، در حالی که با استفاده از ماکی سوی پلاستیکی احتیاجی به ذخیره سازی خاص ندارید و تنها کافیست آن را تا بزنید و در جایی از آشپزخانه قرار دهید!

3. تخته برش (Cutting board)

تخته برش انتخابی باید در برابر خراش و لکه مقاوم باشد، چراکه این مساله به عنوان استانداردی صنعتی برای سرآشپزان سوشی در نظر گرفته می گردد. تخته هایی ساخته شده از مواد مصنوعی عاملی برای حرکت نسبتاً نرم و ملایم سرآشپز است و به شما یاری می نماید لبه چاقو را به شکلی درست حفظ کنید.

تخته برش های ساخته شده از مواد مصنوعی از نظر ظاهر و بافت شبیه به چوب هستند، اما آب را دفع می نمایند و تمیز کردن آن آسان تر از مدل های چوبی است، بنابراین برای کار با ماهی خام گزینه ای عالی و کاربرپسند هستند.

4. برنج ژاپنی و پلوپز برای پخت سوشی

در فرهنگ ژاپنی پخت برنج نوعی هنر محسوب می گردد و پخت شایسته آن از جمله توانایی های قابل ستایش فرد به شمار می رود. اما جدا از مهارت آشپز کیفیت برنج ژاپنی هم مهم است، به خاطر داشته باشید که اگر از برنج باکیفیتی بهره ببرید، احتمالا سوشی ای عالی خواهید داشت. بنابراین خرید برنج ژاپنی مناسب می تواند امری کلیدی در پخت این غذا باشد. در میان انواع مختلفی از برنج های ژاپنی در بازار ایران، برنج اوروچیمای (Uruchimai) نوعی برنج دانه کوتاه ژاپنی است که برای تهیه غذاهایی مانند سوشی، کوفته برنجی و سرکه برنج استفاده می گردد.

برترین نمونه های اوروچیمای در بازار گزینه هایی هستند که قدی کوتاه، چاق و حالت چسبنده در زمان پخت دارند. جالب است بدانید که این برنج ها زمانی که به خوبی پخته شوند بدون اینکه حالت خمیری به خود بگیرند به هم می چسبند! در عین حال به منظور اینکه از پخت یک دست برنج مطمئن شوید، ضروری است از پلوپز بهره ببرید. از طرفی قابلیت گرم نگه داشتن برنج در این وسیله بسیار مهم است چراکه شما می توانید اطمینان حاصل کنید که برنج آماده شده برای سوشی در حالی که رول درست می کنید کاملا تازه و گرم باقی می ماند.

5. نوری یا جلبک سوشی (Nori)

اولین چیزی که در خصوص نوری باید بدانید این است که از خرید عمده این نوع محصول نترسید، چراکه اگر در ظرف در بسته نگهداری گردد، نوری می تواند تا یک سال در دمای اتاق دوام بیاورد! نوری از نظر داشتن پروتئین و ویتامین بسیار غنی است و از جمله موادی است که مصرف بسیار بالایی در ژاپن دارد. از آن جایی که این دسته از محصولات به رطوبت حساس است معمولاً به همراه یک بسته کوچک حاوی مواد مخصوص خشک نماینده در بسته بندی به بازار عرضه می شوند.

برترین ورقه های نوری به رنگ سیاه با درخشندگی و براقیت خاصی در ظاهر هستند که ضخامت یکنواختی در سراسر ساختار خود دارند و عملاً بدون سوراخ اند. جلبک سوشی یا نوری با کیفیت زمانی که مزه گردد طعم اومامی oo-ma-mee (اومامی یه کلمه ژاپنی به معنی لذیذ است و برای توصیف یه مزه مطلوب که با چهار مزه اصلی فرق دارد به کار می رود. غذاهای چرب مثل استیک، ماهی های چرب و پنیر، مزه اومامی دارند!) خواهد داشت. بعلاوه لطیف است و بوی بد ماهی نمی دهد.

جالب است بدانید که جلبک سوشی بر روی یک شبکه توری معلق روی سطح دریا با روشی پیچیده و قابل درک به صورت کشت آبزی به عمل می آید. در ژاپن که بزرگ ترین فراوری نماینده جلبک دریایی است، بیش از 230 مایل مربع از آب های ساحلی برای فراوری سالانه 350،000 تن جلبک برای بازار جهانی استفاده می گردد.

خرید لوازم مخصوص آماده سازی سوشی از وبلاگ اشاره

حال که با جزئیات و نکات لازم برای خرید لوازم سوشی آشنا شدید، وقت آن است که به وبلاگ اشاره سری بزنید و بخشی از لوازم پخت سوشی را که برترین کیفیت را هم دارند، انتخاب و بخرید.

چاقوی آشپزخانه ایکیا مدل +365

یکی از گزینه های مناسب برای برش انواع ماهی خام و رول های سوشی چاقوی آشپزخانه ایکیا مدل +365 است که بدنه و تیغه ای از جنس استیل ضدزنگ دارد. این چاقوی آشپزخانه با در نظر گرفتن دسته آن حدودا 25 سانتی متر است بنابراین جزو مدل های بلند به شمار نمی رود. دوام و تعادل از جمله مشخصات برجسته این کالا است، بعلاوه این مدل چاقو این قابلیت را دارد که برای مدت طولانی تیز باقی بماند. گفتنی است که بر روی تیغه این محصول شیار وجود دارد که از چسبیدن مواد غذایی به تیغه جلوگیری می نماید و برش های ظریف و یک دستی را به شما هدیه می نماید.

چاقو آشپزخانه ایکیا مدل +365

710,000 تومان

مشاهده و خرید

چاقوی آشپزخانه الماس زنجان مدل ناگیری کد 01

چاقوی آشپزخانه الماس زنجان مدل ناگیری کد01 یکی از محصولات حرفه ای بازار است که با مشخصات جالب توجهی همانند تیغه فولادی، دسته پلاستیکی و طول تیغه زیاد است. این محصول که بیشر در کشورهای شرق آسیا مورد استفاده قرار می گیرد و محبوب است وزنی به مقدار 265 گرم دارد و می تواند همراه مناسبی به منظور آماده سازی سوشی باشد. گفتنی است که پس از استفاده از این چاقو حتما باید آن را خشک کنید و سپس روغن بزنید تا کالا به مرور زمان آسیب نبیند.

چاقو آشپزخانه الماس زنجان مدل ناگیری کد01

700,000 تومان

مشاهده و خرید

چاقوی آشپزخانه وستوف مدل 17

چاقوی آشپزخانه وستوف مدل 17 یکی از مدل های فوق حرفه ای با بدنه و تیغه ای از جنس استیل است که طول تیغه آن به حدودا 17 سانتی متر می رسد. این نوع چاقو 200 گرم وزن دارد و از جمله مدل های خوش دست و متعادل بازار به منظور آشپزی حرفه ای به شمار می رود. بر روی تیغه چاقو آشپزخانه وستوف مدل 17، شیارهایی وجود دارد که به برش های تمیزتر و دقیق تر کاربر یاری می نماید. در حالت کلی این مدل چاقوی سرآشپز جزو گزینه های باکیفیت با ارزش خرید بالا به شمار می رود.

چاقو آشپزخانه وستوف مدل 17

3,599,000 تومان

مشاهده و خرید

حصیر سوشی مدل 001

حصیر سوشی یکی از ابزارهای کاربردی در ساخت سوشی است که از انواع سوداره (حصیر)، چوب خیزران و پنبه ساخته می گردد. حصیر سوشی مدل 001 از جنس چوب بامبو و دارای ابعادی به مقدار 25 الی 30 سانتی متر است. این نوع حصیر از نوع 5 گرمی به شمار می رود و در دسته گزینه های نازک طبقه بندی می گردد؛ توصیه می گردد که در زمان استفاده از حصیر سوشی بر روی آن سلفون بکشید تا محصول خراب نگردد.

حصیر سوشی مدل 001

مشاهده کالا

تخته گوشت ایکیا مدل FINFORDELA بسته 2 عددی

تخته گوشت ایکیا مدل FINFORDELA کالایی کاربردی از جنس پلی پروپیلن است که جزو موارد وارداتی و محصول کشور سوئد به شمار می رود. این نوع تخته گوشت از نوع آنتی باکتریال است و به مرور زمان دچار خط و خش نمی گردد. تخته گوشت ایکیا مدل FINFORDELA بسته 2 عددی شست وشوی راحتی دارد و با وجود سبکی و انعطاف پذیری بالا نمونه ای خوب برای خرید است.

تخته آشپزخانه ایکیا مدل FINFORDELA مجموعه 2 عددی

93,900 تومان

مشاهده و خرید

تخته گوشت مدل پلی اتیلن Rect6

تخته گوشت مدل پلی اتیلن Rect6 کالایی حرفه ای با بدنه ای از نوع پلی اتیلن و با روکش رنگی پلی استر است که با مشخصاتی همانند دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت، ضدخش و آنتی باکتریال برای مصارف خانگی به بازار عرضه شده است. این کالا بسیار با دوام است به طوری که ضخامت آن به 30 میلی متر هم می رسد. گفتنی است که وزن این محصول تنها 10 گرم است و یکی از نمونه های مناسب برای برش انواع گوشت به ویژه ماهی سالمون به شمار می رود.

تخته گوشت مدل پلی اتیلن Rect6

مشاهده کالا

پلوپز میگل مدل GRC 830

اگر تصمیم دارید که عملیات آشپزی را برای خود آسان کنید و در کنار آن در زمان پخت انواع سوشی برنج ژاپنی را به شکل کاملا یکدست تحویل بگیرید، پیشنهاد می کنیم که از پلوپز بهره ببرید. در این میان پلوپز میگل مدل GRC 830 یکی از گزینه های پرفروش در سایت وبلاگ اشاره است که رضایت بالایی را در بین خریداران کسب نموده است. این نوع پلوپز دارای مشخصه هایی از جمله ظرفیت 3 لیتری، 8 کاره، وزن 3.4 کیلوگرمی، یخ خردکن، نمایشگر شرایط پخت، همراه با سبد بخارپز است و می تواند به برترین شکل برنج و سایر غذاها را برای 4 الی 8 فرد بالغ آماده کند.

پلوپز میگل مدل GRC 830

6 %

1,580,000

1,490,000 تومان

مشاهده و خرید

پلوپز پارس خزر مدل RC-101TS

پلوپز پارس خزر مدل RC-101TS یکی از مدل های کوچک و کاربردی در بازار است که دارای ویژگی هایی همانند مصرف کم انرژی، شست وشوی راحت، دیگ قابل جداسازی، درب شیشه ای، بدنه استیل و آبکاری شده، وزن 2.6 کیلوگرمی، ظرفیت مناسب برای پخت غذا تا 4 نفر، تفلون نچسب، یخ خردکن و حداکثر توان مصرفی 500 وات است. بعلاوه دستگیره های این محصول از جنس پلاستیک است ولی با این وجود در مقابل حرارت مقاوم هستند. پلوپز پارس خزر مدل RC-101TS محصولی باکیفیت از شرکت پارس خزر است که مدت هاست در بازار لوازم خانگی ایران فعال است و اعتبار بالایی در بین ایرانیان دارد!

پلوپز پارس خزر مدل RC-101TS

1,429,300 تومان

مشاهده و خرید

منبع: epicurious

منبع: دیجیکالا مگ

به "5 وسیله ای که برای تهیه سوشی در خانه به آن احتیاج دارید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 وسیله ای که برای تهیه سوشی در خانه به آن احتیاج دارید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید