فراوری 2200 تن گوشت ماهیان خاویاری در مازندران
به گزارش وبلاگ اشاره، تهران (پانا) - سرپرست سازمان شیلات ایران با اشاره به این که در استان مازندران 2200 تن گوشت ماهیان خاویاری فراوری می گردد، اظهار کرد 1600 تن از گوشت خاویاری استان مازندران به وسیله این مجتمع فراوری می گردد.

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، حسین حسینی در حاشیه سفر استانی هیات دولت به استان مازندران و بازدید دیروز وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع پرورش ماهی خاویاری قره برون در چیکرود جویبار استان مازندران اضافه کرد: یکی از گونه های مهم در آبزی پروری، گونه ماهیان خاویاری است، زیرا صید ماهیان به دلیل تحت فشار بودن ذخایر در دریا ممنوع است.
سرپرست سازمان شیلات ایران اظهارداشت: در حال حاضر پرورش ماهیان خاویاری در 22 استان کشور انجام می گیرد و در این مجتمع پرورش ماهیان خاویاری به عنوان یک مگاپروژه، نزدیک به 50 درصد گوشت ماهیان خاویاری کشور فراوری می گردد.
حسینی با اشاره به ظرفیت های این مجتمع پرورش ماهی خاویاری گفت: تشکیل زنجیره ارزش از فراوری بچه ماهی تا پرورش، فرآوری، پایانه صادرات و فراوری خوراک آبزی در دستور کار این مجتمع فراوریی است.
وی با اشاره به این که در استان مازندران 2200 تن گوشت ماهیان خاویاری فراوری می گردد، اظهار کرد: 1600 تن از گوشت خاویاری استان مازندران به وسیله این مجتمع فراوری می گردد.
سرپرست سازمان شیلات ایران با بیان این که در این مجتمع حدود 5.5 تن خاویار استحصال می گردد، توضیح داد: ما در تکنولوژی و عمل آوری خاویار حرف اول را می زنیم و با این حال توسعه صنایع تبدیلی در مرحله پس از فراوری موضوع بسیار مهمی در بخش کشاورزی و در حوزه شیلات به شمار می رود.
حسینی گفت: با همت دست اندرکاران این مجتمع نیز برای احداث صنایع تبدیلی و فرآوری گوشت خاویاری اقدامات خوبی اجرا شده تا ارزش اضافه کرده پس از فراوری در سبد درآمدی فراوری کننده قرار بگیرد.
منبع: خبرگزاری پانا