طرز تهیه خورشت قارچ مجلسی
به گزارش وبلاگ اشاره، این خورشت را می توانید با گوشت یا گوشت چرخ نموده یا بوقلمون و حتا بدون گوشت و مرغ و به صورت یک خوراک گیاهی درست کنید.
خوراک و تغذیه جدا از احتیاج بدن نوعی تفریح و لذت برای افراد است و همه در پی خوردن و درست کردن غذا های تازه و خوشمزه اند و هر روز می خواهند غذا های تازه تری درست و آزمایش نمایند.
یکی از این غذا ها خورشت قارچ است. شما می توانید این خورشت خوشمزه را در مهمانی ها هم درست کنید و آن را جایگزین خورشت های تکراری در مجالس و مهمانی ها کنید و از خواص خوب قارچ نیز بهرمند شوید خواصی هم چون تنظیم سطح کلسترول، درمان کم خونی، یاری به سلامت استخوان و هزاران خواص خوب دیگر این خورشت را می توانید با گوشت یا گوشت چرخ نموده یا بوقلمون و حتا بدون گوشت و مرغ و به صورت یک خوراک گیاهی درست کنید.
خورشت قارچ به شکل ها و روش های گوناگونی درست می گردد. در ادامه با ما و طرز تهیه این خورشت نو و خوشمزه همراه باشید.
مواد لازم خورشت قارچ
سیر 2 حبه
سینه مرغ 3 عدد
پیاز درشت 1 عدد
قارچ تازه 200 گرم
روغن به میزان کافی
آرد 1 قاشق چایخوری
رب 1 ق غذا خوری
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
زعفران دم نموده 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی
روش تهیه خورشت قارچ
در ابتدا قارچ ها را خوب می شوییم و درون آب کش می ریزیم. بهتر است در این مرحله قارچ ها را با دستمال خشک کنید.
پیاز و سیر را بشویید و پوست بکنید و خرد کنید و در ماهی تابه سرخ کنید.
اگر می خواهید در این خورشت از گوشت یا مرغ بهره ببرید می توانید گوشت و مرغ را از پیش بپزید و خرد کنید و در این مرحله به پیاز و سیر بیفزایید. در این خورشت اگر می خواهید از گوشت بهره ببرید گوشت چرخ نموده هم گزینه منابیست که باید در این مرحله به پیاز و سیر بیفزایید.
قارچ ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه در قابلمه را بگذارید تا قارچ ها پخته شوند و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند آن وقت در ادامه رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد آرد را کم کم می افزاییم و روی مواد کمی نمک، فلفل می پاشیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد تمام آن ها برود.
در ادامه تکه های مرغ را داخل قابلمه قرار دهید آن وقت 1 لیوان آب روی آن ها می ریزیم و کمی نمک، فلفل نیز روی گوشت ها می پاشیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم تا گوشت مرغ به همراه دیگر مواد پخته گردد.
پس از پختن مرغ کمی زعفران دم نموده و کمی آب لیمو نیز به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا خورشت جابیافتد. 15 دقیقه بعد می گذاریم تا روی حرارت کم بماند و سپس خورش را در ظرف می کشیم. می توانید کنار آن سیب زمینی سرخ شده بگذارید و آن را تزئین کنید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت قارچ مجلسی
آرد به خورشت قوام و غلظت می دهد بنابراین به دل خواه می توانید آن را حذف کنید.
در این خورشت برای چاشنی و ترشی به جای آب لیمو می توانید از آب غوره هم بهره ببرید..
برای خوش رنگ شدن خورشت می توانید رب را در نیم ساعت انتهای با روغن جداگانه تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید و پس از گرفته شدن بوی خامی آن به خورشت بیفزایید.
می توانید از فیله مرغ خرد شده نیز برای تهیه این خورشت بهره ببرید.
در این خورشت هم مانند قیمه می توانید به هنگام پخت یک تکه دارچین بیندازید و در سرانجام که عطر ومزه خود را خورش داد آن را خارج کنید.
در این خورشت می توانید به جای آب لیمو از لیموعمانی هم بهره ببرید و یا هر دو را با هم بریزید.
منبع: جامعه 24
منبع: فرادید