پاستا تنوری، یک غذای لذیذ و دلپذیر
به گزارش وبلاگ اشاره، پاستا تنوری خوشمزه یک ایده خوب برای شام یا ناهار است و شما می توانید آن را در همان ظرفی که پخته اید سرو نمایید.
پاستا تنوری یکی از پاستاهای بسیار خوشمزه و ساده لذیذ است که شما می توانید با سس بشامل آن را درست نمایید. شما می توانید پاستا تنوری را با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست کنید. همچنین از پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای برای روی آن استفاده نمایید. با وبلاگ اشارهمگ همراه باشید تا طرز تهیه پاستا تنوری را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پاستا تنوری
- پاستا 1 بسته
- پیاز 2 عدد
- پنیر پیتزا 500 گرم
- گوشت چرخ کرده 400 گرم
- قارچ 500 گرم
- خامه 1 قوطی
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- شیر 1 پیمانه
- کره 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا تنوری
مرحله اول
پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی خرد و داخل تابه سرخ کنید تا کمی سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در آخر ادویه ها و رب گوجه را اضافه نمایید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
مرحله دوم
قارچ ها را خرد و به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس آن را با مواد میانی مخلوط نمایید. قابلمه پر آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و کمی روغن و نمک به مواد اضافه و صبر کنید تا قل قل بزند.
مرحله سوم
کره را داخل تابه بریزید و بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد برطرف شود. کم کم شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل شماغلیظ شود. در خاتمه کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. پاستا را طبق بسته بندی بجوشانید و داخل آبکش بریزید. پاستاهای آماده را با خامه مخلوط کنید.
مرحله چهارم
ظرف پیرکس موردنظر را چرب کنید و کف آن سس بشامل بریزید. مقداری از پاستا و مواد گوشتی و بعد سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید. همین طور ادامه دهید و در آخر داخل فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با دمای 180 درجه بگذارید تا پاستا تنوری بپزد.
نکات کلیدی در تهیه پاستا تنوری
- برای پخت در توستر و فر برقی دما را باید روی 160 تنظیم کنید.
- می توانید از پنیر ورقه ای استفاده کنید.
- پاستا فرمی دلخواه بریزید.