طرز تهیه مرغ اسفناج پنیری

به گزارش وبلاگ اشاره، همیشه یه غذای آسون و راحت مورد استقباله، یه غذای سریع و راحت با سینه مرغ و اسفناج که خیلی هم خوشمزه است

طرز تهیه مرغ اسفناج پنیری

به گزارش وبلاگ اشاره به نقل از پی جو

مواد لازم جهت تهیه مرغ پر شده با اسفناج و پنیر

  • سینه مرغ یک عدد
  • اسفناج بخار پز شده 4 قاشق
  • پنیر موتزارلا 2 ورق
  • سیر 3 حبه
  • گوجه خشک شده 3 عدد
  • پاپریکا نصف قاشق چایخوری.
  • نمک و فلفل سیاه و پودر سیر کمی
  • روغن زیتون 1 قاشق

طرز تهیه مرغ پر شده با اسفناج و پنیر

فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

اول اگه سینه مرغ استخون داره میگیریم و اون قسمت فیله رو جدا میکنیم

مرغ رو توی پلاستیک میذاریم و با وردنه روش میکوبیم تا باز بشه اما با دقت تا پاره نشه

روی سینه مرغ باز شده، نمک و فلفل سیاه و پودرسیر و پاپریکا میزنیم و همه جاش پخش میکنیم

سیر ها رو رنده میکنیم و روی تمام گوشت مرغ پخش میکنیم

تقریبا دو پیمانه اسفناج رو بذاریم بخار پز بشه این 4 قاشق رو به ما میده، البته به اسفناج ها بستگی داره، اسفناج بخارپز رو خورد میکنیم و با گوجه خشک شده خورد شده مخلوط میکنیم و روی تمام سطح مرغ پخش میکنیم

پنیر رو روی اسفناجها میذاریم، هر پنیر دیگه ای که دوست داشتین میشه بذارین

حالا از پایین به کمک پلاستیک رولش میکنیم و با خلال خوب فیکسش میکنیم

توی ظرف فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغ رول شده رو توی ظرف میذاریم و روی رول رو نمک و فلفل و پاپریکا میزنیم و کامل روغن زیتون رو روی مرغ میمالیم

میذاریمش توی فر برای 40 دقیقه تا خوب بپزه و روش طلایی بشه

من برای کنارش از سیب زمینی آکاردئونی استفاده کردم، با سس کچاپ و خردل سروش میکنیم

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه مرغ اسفناج پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ اسفناج پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید