طرز تهیه پوره گل کلم به 2 روش

به گزارش وبلاگ اشاره، اگر به دنبال یک میان وعده یا پیش غذایی هستید که کم کالری باشد و در عین حال برای سلامتی نیز مفید باشد، پوره گل کلم یکی از بهترین گزینه ها خواهد بود. این پوره بسیار لذیذ و کم کالری است و در زمان اندکی نیز می توان آن را تهیه کرد.

طرز تهیه پوره گل کلم به 2 روش

وبلاگ اشاره | سرویس آشپزی -در زندگی ماشینی امروز که بیشتر ساعات روز را پشت میز نشسته ایم و تحرکی نداریم، برای حفظ سلامتی باید غذا های سالم را جایگزین غذا های پرکالری و فست فود ها کنیم. اغلب برای میان وعده ها از خوراکی های آماده که حاوی مقادیر زیادی روغن، قند و مواد نگهدارنده هستند، استفاده می کنیم، اما به راحتی می توانید این میان وعده ها را با غذایی سالم و مقوی جایگزین کنید. انواع پوره ها یکی از میان وعده های مناسب هستند. وقتی صحبت از پوره می گردد، قبل از هر چیز پوره سیب زمینی به نظرمان می آید، اما می توان پوره را با سبزیجات دیگر نیز تهیه کرد، یکی از بهترین آنها، پوره گل کلم است. اگرچه شاید در ابتدا فکر کنید که طعم آن چندان مطلوب نیست، اما یکبار اگر این غذا را تهیه کنید، به یکی از میان وعده های محبوب شما تبدیل خواهد شد.

روش اول: طرز تهیه پوره گل کلم

به منظور تهیه این غذا برای یک الی دو نفر، به 30 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارد.

مواد لازم
گل کلمیک عدد
سیر2 الی 3 حبه
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
کره25 گرم
آویشن، رزماری و نمکبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا گل کلم را بشویید و مغز آن را که سفت است، جدا کنید. سپس گل کلم را به قطعات کوچک برش زده و بخارپز نمایید.
  2. سیرها را رنده کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید.
  3. زمانی که گل کلم بخار پز شد، آن را همراه با سیر و روغن، نمک، آویشن و رزماری در مخلوط کن بریزید تا یک دست شوند.
  4. سپس در یک ظرف مناسب بکشید و کره را روی آن قرار دهید. حرارت گل کلم باعث ذوب شدن تدریجی کره می گردد. اگر از کره محلی استفاد کنید، طعم این پوره بهتر خواهد بود.

در صورت تمایل می توانید از پیازچه خرد شده برای تزیین پوره گل کلم بهره ببرید.

روش دوم: طرز تهیه پوره گل کلم با پنیر

به منظور تهیه این غذا برای یک الی دو نفر، به 30 دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارد.

مواد لازم
گل کلمیک عدد
پنیر خامه اییک الی 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسانیک سوم لیوان
پیارچه خرد شدهیک قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. ابتدا گل کلم را بشویید و مغز سفت آن را جدا کنید.
  2. سپس آنها را خرد نموده و بخارپز کنید.
  3. پیش از آنکه گل کلم سرد گردد، آن را همراه با نمک، پنیر خامه ای و پنیر پارمسان در مخلوط کن بریزید تا یک دست گردد.

  4. سپس پوره گل کلم را در ظرف مناسب برای سرو بکشید و روی آن را با پیازچه خرده شد، تزیین کنید.

به همین راحتی پوره آماده است و می توانید از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

معمولا از گل کلم در سالاد، ترشی و به عنوان سبزیجات بخارپز در کنار غذا ها استفاده می کنیم، اما این ماده غذایی خواص بسیاری دارد و بهتر است صندلی بالاتری را در مواد غذایی که روزانه مورد استفاده قرار می گیرند، به خود اختصاص دهد. گل کلم در عین حال که بسیار کم کالری است، خواص فراوانی نیز دارد. این ماده غذایی حاوی فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، ویتامین B6، ویتامین K، ویتامین C و مقدار زیادی فیبر است. فیبر برای سلامتی سیستم گوارش اهمیت فراوانی دارد، زیرا باکتری هایی که در روده زندگی می نمایند و در فرآیند هضم غذا نقش دارند، برای زنده ماندن به فیبر وابسته هستند. همچنین گل کلم مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد که در پیشگیری از سرطان بسیار مفید است.

از دیگر خواص گل کلم می توان به کاهش فشار خون و تنظیم سطح کلسترول اشاره نمود. این ماده غذایی برای کاهش وزن نیز بسیار مفید است، این ماده غذایی کم کالری می تواند چند ساعت شما را سیر نگهدارد، بنابراین اگر قصد دارید، وزن کم کنید حتما صندلی ویژه ای را در رژیم غذایی روزانه اتان به گل کلم اختصاص دهید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پوره گل کلم به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره گل کلم به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید