طرز تهیه کباب چوبی مرغ و بیکن

به گزارش وبلاگ اشاره، کباب یکی از لذیذترین و بی دردسرترین وعده های غذایی ست که می تواند همه اعضا خانواده را با خودش همراه کند. حتی اگر نمی خواهید وعده اصلی غذا کباب باشد، می توانید اندازه کمی از آن را در کنار سایر خوراکی ها سرو کنید. معمولا استفاده از خلاقیت در تهیه این غذا، باعث می گردد طعم های تازه و شگفت انگیزی خلق گردد. این بار به سراغ کباب چوبی مرغ رفته ایم تا آن را در کنار مزه دندان گیر بیکن تجربه کنیم. تردی بیکن کباب شده به همراه سینه مرغ و ادویه های مختلف تان می تواند یک گزینه عالی برای نهار یا شام آخر هفته باشد.

طرز تهیه کباب چوبی مرغ و بیکن

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه کباب چوبی مرغ

  • سویا سس یک چهار فنجان
  • سرکه سیب یک چهارم فنجان
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • روغن کانولا دو قاشق غذاخوری
  • قارچ بزرگ (نصف شده) 10 عدد
  • پیازچه خرد شده دو عدد
  • سینه مرغ بدون پوست سه نیمه
  • بیکن (نصف شده) 230 گرم
  • آناناس (خرد شده) 230 گرم

طرز تهیه کباب چوبی مرغ

مرحله اول

در یک کاسه بزرگ سویا سس، سرکه سیب، عسل، روغن کانولا و پیازچه را با هم مخلوط کنید. سپس تکه های برش خورده مرغ و قارچ را داخل این ترکیب بریزید و هم بزنید تا مواد همه بخش های آن ها را بپوشاند. روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه داری کنید تا مرینیت شوند.

مرحله دوم

گریل یا فر را گر کنید تا برای پخت کباب ها آماده باشد.

مرحله سوم

قارچ ها و مرغ ها را از مرینیت جدا نموده و کاملا آن ها را بتکانید که چیزی از مواد باقی نماند. مواد مرینیت را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت زیاد به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید تا آرام آرام بجوشد. پس از 10 دقیقه می توانید قابلمه را از روی گاز بردارید.

مرحله چهارم

هر تکه از مرغ را در یک برش بیکن بپیچید و آن را به سیخ بکشید، سپس یک برش قارچ و یک برش آناناس را روی سیخ قرار دهید و این کار را تا انتها مواد ادامه بدهید.

مرحله پنجم

حالا صفحه گریل را چرب کنید و کباب ها را روی آن بچینید. اجازه دهید تا آرام آغاز به پختن نمایند، در فواصلی روی کباب به جای مانده سسی که آماده نموده اید را با برس بمالید تا طعم آن حفظ گردد. زمانی که بیکن ها شفاف و آب مرغ کاملا گرفته شد، می توانید آن ها را برای سرو آماده کنید.

چند نکته

    استفاده از پودر پاپریکا می تواند این کباب را خوشمزه تر کند.سبزیجات پخارپز و ذرت کره ای از برترین دورچین ها برای این غذا هستند.شما می توانید برا سرو کباب چوبی مرغ از سس های مختلفی بهره ببرید.بنابه سلیقه خودتان می توانید در هر سیخ، پیاز، سیب زمینی یا فلفل هم قرار دهید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کباب چوبی مرغ و بیکن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب چوبی مرغ و بیکن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید