طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی
به گزارش وبلاگ اشاره، خبرنگارانـ کره بادام زمینی محصولی خوشمزه و بسیار مقوی و پر انرژی است که از بادام زمینی آسیاب شده و اغلب بو داده تهیه می گردد و حالت خمیری و کرم مانند دارد. کره بادام زمینی به علت عطر و طعم دلپذیری که دارد، برای بزرگسالان و به خصوص بچه ها یک صبحانه یا میان وعده مقوی است.
کره بادام زمینی برای سلامت قلب مفید است و به کنترل قند خون یاری می نماید؛ بعلاوه به علت داشتن پروتئین، فیبر و اسید های چرب انرژی بالایی در بدن فراوری می نماید؛ بنابراین برای کاهش وزن نیز بسیار مناسب است.
کره بادام زمینی به صورت بسته بندی در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی موجود است؛ اما شما می توانید با استفاده از این دستور ساده در منزل کره بادام زمینی خانگی و سالم را تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کره بادام زمینی همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی
بادام زمینی محلی تازه: نیم کیلو
کنجد و گردو: به مقدار لازم
نکات مربوط به بادام زمینی
جالب است بدانید که بادام زمینی از خانواده حبوبات است؛ اما تمام ویژگی های آجیل های خوراکی را داراست. محققان منشا بادام زمینی را آمریکای مرکزی می دانند که کاوشگران اسپانیایی آن را کشف و به سایر نقاط دنیا منتقل کردند. بادام زمینی سرشار از اسید های چرب مفید است و منبع غنی پروتئین گیاهی محسوب می گردد. بادام زمینی بعلاوه دارای نیاسین، مس، فولات، منگنز، ویتامین E، تیامین، فسفر، منیزیم، فیبر و... است. برای تهیه کره بادام زمینی بهتر است از بادام زمینی تازه و محلی بهره ببرید. بادام های شکسته و کهنه برای تهیه کره بادام زمینی مناسب نیستند.
طرز تهیه کره بادام زمینی
1 ـ برای آغاز کار ابتدا پوست بادام زمینی را به صورت کامل جدا کنید. توجه داشته باشید که اگر بادام زمینی تازه و مرغوب نباشد، نمی توانید پوستش را به راحتی جدا کنید.
2 ـ بادام زمینی های پوست گرفته را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و به مقدار ای تفت بدهید که بادام ها کاملا داغ شوند. مراقب باشید بادام در حین تفت دادن نسوزد.
3 ـ بعد از اینکه بادام کاملا داغ شد و چند دقیقه تفت خورد، آن را از روی اجاق گاز بردارید و داخل دستگاه میکسر بریزید. ابتدا یک دقیقه بادام ها را با دستگاه بزنید تا کمی خرد شوند. چند ثانیه به دستگاه استراحت بدهید؛ سپس دوباره به مدت یک دقیقه بادام ها را بزنید تا حالت پوره ای پیدا کند. باز هم یک دقیقه به دستگاه استراحت بدهید؛ سپس دوباره بزنید تا بادام های پوره شده کم کم له گردد و حالت کرم مانند پیدا کند. با توجه به اینکه قدرت دستگاه های میکسر یا غذاساز با هم فرق دارد، زمانی که طول می کشد تا بادام تبدیل به کره گردد؛ متغیر است.
نکته مهم این است که سعی کنید به دستگاه بیش از حد فشار وارد نکنید و بعد از هر یک دقیقه هم زدن به دستگاه استراحت بدهید. وقتی بادام زمینی کاملا به شکل کرم شد؛ یعنی آماده است.
4 ـ کره بادام زمینی را داخل ظرف در بسته بریزید و روی آن را با کنجد و گردوی خرد شده تزیین کنید. بعلاوه می توانید به کره بادام زمینی نمک اضافه کنید یا به دلخواه تکه ای شکلات داخل کره آماده شده بریزید و اجازه بدهید شکلات با داغی کره آب گردد. نوش جان.
منبع: فرارو