10 نکته برای آغاز نویسندگی مقالات اینترنتی

به گزارش وبلاگ اشاره، چگونه می توانیم مقاله اینترنتی بنویسیم؟ اگر شما مدیر سایت اینترنتی هستید، فروشگاه یا مجله اینترنتی دارید و یا قصد راه اندازی چنین سایتی را دارید، حتما باید به نوشتن مقاله اینترنتی توجه ویژه داشته باشید.

10 نکته برای آغاز نویسندگی مقالات اینترنتی

به جرأت می توان گفت بقای یک سایت اینترنتی و فروشگاه آنلاین و افزایش فروش و کسب عایدی، ارتباط جدایی ناپذیری با انتشار مداوم مقاله اینترنتی دارد.

شما به عنوان مدیر یک فروشگاه اینترنتی باید با کسب مهارت نویسندگی، بتوانید مقاله های مفید و مجذوب نماینده در جهت سرازیر کردن مخاطب به سمت سایت خود بنویسید.

در این مقاله به شما نکات مهم برای آغاز نویسندگی مقالات اینترنتی را بیان می کنیم.

اول: هدف از مقاله را معین کنید

هدف شما از نوشتن یک مقاله اینترنتی چیست؟ این بستگی به هدف ایجاد وب سایت شما دارد. اگر شما یک فروشگاه اینترنتی دارید، هدف نوشتن مقاله باید جلب مشتری باشد.

اگر سایت شما یک سایت محتوا محور و مجله اینترنتی است، هدف شما جذب بازدید بیشتر و کسب عایدی به وسیله نمایش تبلیغات و راه های دیگر باید باشد.

بنابر این اولین قدم این است که هدف از نوشتن مقاله معین گردد.

دوم: انتخاب کلمه کلیدی

قبل از آغاز به نوشتن یک مقاله اینترنتی، کلمه کلیدی خود را معین کنید. مقاله شما دقیقا در خصوص چه کلید واژه ای قرار است با مخاطب صحبت کند؟

فرض کنید، با نوشتن یک مقاله، می خواهید مخاطب خود را در خصوص نحوه استفاده از سرویس جیمیل گوگل آشنا کنید و به آن ها آموزش دهید چطور ازین سرویس استفاده نمایند.

در چنین مقاله ای کلمه کلیدی شما می گردد: آموزش استفاده از سرویس جیمیل.

دقت کنید برای هر کلمه کلیدی باید یک مقاله جداگانه نوشته گردد. شما نمی توانید یک مقاله را برای چند کلمه کلیدی بنویسید.

مثلا این اشتباه است که یک مقاله اینترنتی بنویسیم برای دو کلمه کلیدی آموزش استفاده از سرویس جیمیل و آموزش استفاده از اینستاگرام. چرا که هر کدام از این کلمات کلیدی نیازمند یک مقاله جداگانه هستند.

پیشنهاد مهم :

اگر در ابتدای جهت هستید و تازه آغاز به نوشتن مقاله اینترنتی نموده اید، در پی کلمات طولانی تر بروید. مثلا به جای اینکه مقاله در رابطه با مقاله نویسی که دو کلمه ای است بنویسید، ابتدا یک مقاله در رابطه با آموزش گام به گام مقاله نویسی برای فروشگاه بنویسید.

در این صورت شما شانس بیشتری برای دیده شدن در موتور های جستجو دارید.

اگر سایت شما از قبل آماده انتشار محتوا است و شما هنوز آماده نوشتن نیستید، می توانید سفارش فراوری محتوای سایت خود را به متخصصان سایت فحوا fahwa.ir بسپارید.

سوم: انتخاب تیتر مهم و مجذوب نماینده

انتخاب تیتر یکی از مهم ترین مراحل نوشتن یک مقاله اینترنتی است. یک تیتر باید هم مجذوب نماینده باشد و هم در یک نگاه بیانگر موضوع مقاله شما باشد.

به صورت کلی برای انتخاب تیتر به موارد زیر دقت کنید:

  • تیتر باید کوتاه باشد. بیش از 7 کلمه نباشد.
  • تیتر باید خوانا باشد و حاوی کلمات اختصاری و گنگ نباشد
  • تیتر مقاله اینترنتی باید حاوی کلمه کلیدی مقاله شما باشد
  • از قرار دادن کلمات اضافی و بی معنا در تیتر پرهیز گردد

چهارم: ابتدا لیست مقاله اینترنتی را بنویسد!

قبل از اینکه آغاز به نوشتن کنید، ابتدا تیتر های مقاله خود را معین کنید. پس از انتخاب تیتر اصلی مقاله، این مهم ترین مرحله است.

اگر در ابتدا تیتر های مقاله اینترنتی خود را معین کنید، فکر شما نظم پیدا می نماید و بدون هیچ پیچیدگی می توانید آغاز به نوشتن کنید.

پس از نوشتن عناوین مقاله اینترنتی، آغاز به نوشتن محتوای هر عنوان کنید. در این مرحله به موارد زیر حتما دقت کنید:

  • پاراگراف ها کوتاه باشند. حد بیشتر سه خط
  • جلمات کوتاه باشند.
  • متن زیبا و خوانا باشد. از المان های نوشتاری مانند برجسته سازی، ایتالیک کردن و … بهره ببرید

پنجم: برجسته سازی کلمات کلیدی

در جای جای مقاله اینترنتی خود، از کلمه کلیدی اصلی خود بهره ببرید. سعی کنید چندین بار کلمه کلیدی را در جای مناسب به کار برده و به صورت بولد (برجسته) نمایش دهید.

این کار علاوه بر جلب توجه مخاطب، باعث بهتر دیده شدن مقاله اینترنتی شما به وسیله ربات های گوگل می گردد.

ششم: از دیگران کپی نکنید!

شاید در ابتدا فکر کنید به جای گذاشتن وقت بسیار، به راحتی می توانید مقاله دیگری را کپی و در سایت خود منتشر کنید. اما باید بدانید با این کار بیشتر وقت خود را هدر داده اید.

مقاله ای که شما کپی می کنید، در موتور های جستجو مانند گوگل، شانسی برای دیده شدن ندارند. علاوه بر اینکه مخاطب شما هیچ انگیزه ای برای خواندن آن ندارد. چرا که این مقاله قبلا در سایت های دیگر دیده و خوانده شده است.

هفتم: ویرایش مقاله را جدی بگیرید!

پس از نوشتن و انتشار مقاله، حتما بازگردید و به مقاله خود سر بزنید. آن را دوباره بخوانید و سعی کنید عبارت های آن را بهتر کنید.

ویرایش مقاله علاوه بر اینکه باعث ارتقاء توانایی شما در نویسندگی می گردد، بلکه امتیاز مثبت از نظر موتور های جستجو به شمار میرود.

منبع: اتاق

به "10 نکته برای آغاز نویسندگی مقالات اینترنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 نکته برای آغاز نویسندگی مقالات اینترنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید