راز زندگی تا 100 سالگی چیست؟

به گزارش وبلاگ اشاره، یک مطالعه نو نشان می دهد که افراد صد ساله ممکن است تا حدودی به لطف سیستم ایمنی مقاوم تر و سازگارتر، 100 سال یا بیشتر زندگی نمایند.

راز زندگی تا 100 سالگی چیست؟

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، آزمایش خون هفت فرد صد ساله- میانگین سنی 106 سال- نشان داد که آنها دارای سیستم ایمنی بسیار عملکردی هستند که به راحتی با عفونت ها و بیماری ها سازگار می گردد.

استفانو مونتی، یکی از محققان از دانشگاه بوستون، گفت: آنچه که ما اساساً دریافتیم این است که افراد صد ساله سابقه مواجهه با ایمونوژن های طبیعی محیطی را نشان می دهند که آنها را در برابر عوامل مضر بالقوه انعطاف پذیرتر و مقاوم تر می نماید.

برای این مطالعه، محققان آنالیزهای ژنتیکی را روی دسته وسیعی از سلول های ایمنی که در جریان خون در گردش هستند، انجام دادند.

آنها سپس سلول های این افراد صد ساله را با تجزیه و تحلیل ژنتیکی سلول های ایمنی هفت فرد صد ساله دیگر و بعلاوه 52 فرد دیگر در محدوده سنی 20 تا 89 سال بود، مقایسه کردند.

تکنیک های محاسباتی پیشرفته به محققان این امکان را می دهد که در پی تفاوت هایی بین صدساله ها و سایر افراد باشند.

مونتی گفت: این روند تقریباً شبیه یک داستان کارآگاهی است، زیرا به وسیله تجزیه و تحلیل سیستم ایمنی بدن می توان نتیجه گرفت که آن ها در معرض چندین عفونت و منابع متعدد آسیب قرار گرفته اند و سیستم ایمنی آن ها قادر به پاسخگویی مؤثر بوده است. و در نتیجه، به آن ها اجازه می دهد طولانی تر زندگی نمایند، اما بعلاوه سیستم ایمنی مؤثرتری ایجاد می نمایند تا انعطاف پذیرتر شوند و احتمال بیشتری برای زندگی طولانی تر داشته باشند.

محققان دریافتند که مشخصات سیستم ایمنی صد ساله ها مسیر مرتبط با پیری طبیعی را دنبال نمی نماید.

محققان بعلاوه نشانه های نوعی سلول خاص برای طول عمر استثنایی، از جمله افزایش بیان ژنی که در پاسخ بدن به DNA آسیب دیده نقش دارد، شناسایی کردند.

به گفته مونتی، نمی توان گفت که آیا این تفاوت ها ناشی از ژنتیک، سبک زندگی، اتفاق یا ترکیبی از عوامل است. اما این نوع تجزیه و تحلیل برای کشف چگونگی اعطای مزایای طول عمر به افراد بیشتری ضروری است.

منبع: فرارو

به "راز زندگی تا 100 سالگی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز زندگی تا 100 سالگی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید