طرز تهیه جوجه اسپایسی
به گزارش وبلاگ اشاره، به جز جوجه کباب رعفرانی، غذاهای متنوع دیگه ای هم میشه با جوجه درست کرد. جوجه چینی با سس مخصوص یکی دیگه از غذاهاییه که با تکه های مرغ درست میشه. این غذا به با خمیر بنیه درست میشه و بافتی ترد و طعمی فوق العاده داره.
به گزارش وبلاگ اشاره به نقل از ایران کوک،جوجه کباب یکی از رایج ترین و خوشمزه ترین غذاهاییه که اغلب ما تجربه خوردن اون رو در پیک نیک ها و دورهمی ها داریم. جوجه کباب معمولا از سینه مرغ درست میشه.
مواد لازم جوجه اسپایسی
ماست 1/4 پیمانه
روغن 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
سینه مرغ 4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان
پیاز خلالی 1/2 پیمانه
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سماق 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه اسپایسی
- سیرها را خرد کنید و به همراه زنجبیل رنده شده، ماست، آب لیمو تازه، روغن، زیره سبز، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل هندی یا پاپریکا داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و با سایر مواد ترکیب کنید.
- تکه های مرغ خرد شده را داخل کاسه بریزید و به همراه سایر مواد با هم مخلوط کنید تا مزه دار شوند. روی کاسه را با سلفون و یا کیسه فریزر بپوشانید و آن را به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرغ ها کاملا عطر و طعم مواد را به خود بگیرند.
- قبل از کباب کردن جوجه ها، به آن ها گشنیز ساطوری و سماق قرمز اضافه کنید. سپس جوجه ها را به سیخ بکشید و به همراه گوجه و فلفل سبز تند کباب کنید.
- جوجه اسپایسی را می توانید به همراه برنج یا به شکل پرسی لای نان سرو کنید.