طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی و پیاز (مرحله به مرحله با عکس)
به گزارش وبلاگ اشاره، سالاد ماکارونی با ماهی تن را می توان هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان وعده غذایی اصلی سرو کرد. این غذا کمتر از 15 دقیقه و به سادگی تهیه می گردد. به همین علت یک غذای ساده، آسان و البته بسیار خوش طعم است که برای زمان هایی که عجله دارید، می تواند یک پیشنهاد عالی باشد.
این سالاد ماکارونی با طعم لذیذ دریایی خود به علت استفاده از ماهی تن، هم مقوی بوده و هم بسیار خوش مزه است. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که حتما قبل از استفاده از تن ماهی داخل سالاد، ابتدا به مدت حداقل 10 الی 20 دقیقه ظرف کنسرو را بجوشانید تا از سلامت تن ماهی اطمینان حاصل گردد. برای تهیه سالاد ماکارونی با طعم دریایی ماهی، در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماهی تن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی
- تخم مرغ بزرگ 3 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده) 1 عدد
- پیاز قرمز کوچک (ریز خرد شده) 1 عدد
- ساقه کرفس (ریز خرد شده) 2 عدد
- آب لیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
- نمک کوشر به میزان لازم
- ماکارونی 250 گرم
- جعفری (خردشده) سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس
- سس مایونز کاله خرید آنلاین نصف فنجان
- ماست سون پرچرب خرید آنلاین یک چهارم فنجان
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه تازه نصف قاشق چای خوری
- تن ماهی یک عدد
طرز تهیه سالاد ماکارونی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را بپزید. سپس آب را همراه با نمک در یک قابلمه بزرگ ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید تا پخته گردد. پس از نرم شدن پاستا را زیر آب سرد آب کشی کنید. حدود 8 دقیقه برای پختن پاستا کافی است، البته این زمان بسته به نوع پاستا دارد.
مرحله دوم
داخل یک کاسه آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز و کرفس خرد شده را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید. سس مایونز را با جعفری خرد شده مخلوط کنید. اگر می خواهید که سالاد ماکارونی شما طعم تندی داشته باشد، سس گوجه فرنگی تند را هم به این ترکیب اضافه کنید. اگر طعم تند دوست ندارید، از اضافه کردن این سس خودداری کنید.
مرحله سوم
روغن کنسرو تن ماهی را جدا نموده و این روغن را به سس مایونز و جعفری ها اضافه کنید.
برای تهیه سس، مایونز، ماست و سس خردل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. روغن تن ماهی را بگیرید و همراه تخم مرغ خرد شده به سس اضافه کنید. میزانی نمک و فلفل هم اضافه کنید.
داخل یک کاسه بزرگ همه موادی که از قبل آماده نموده بودید را با هم مخلوط کنید و در صورت کم نمک بودن میزان دیگری نمک به آن اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله