طرز تهیه قهوه عربی و آداب دم کردن این نوشیدنی عربی

به گزارش وبلاگ اشاره، قهوه سنتی عربی از محبوب ترین نوشیدنی های عربی است که از دانه های قهوه سبز و هل تهیه می گردد. این قهوه از قابلمه مخصوصی به نام دالاه در فنجان های بدون دسته سرو می گردد و معمولا در کنار آن خرما سرو می نمایند. این نوشیدنی معمولا در مراسم های اجتماعی و حتی عروسی و میهمانی ها سرو می گردد و در ماه رمضان هم پای ثابت سفره های افطاری عربی است.

طرز تهیه قهوه عربی و آداب دم کردن این نوشیدنی عربی

در این دستورالعمل می خواهیم طرز تهیه قهوه عربی را به شما آموزش دهیم. استفاده از گلاب و رشته های زعفران کاملا اختیاری است اما در مواد لازم ذکر شده است. برای بهره گیری فواید قهوه سبز از جمله کاهش وزن و لاغری، کاهش فشار خون و قند، پیشگیری از آلزایمر و کاهش احتمال ابتلا به کبد چرب حتما قهوه عربی را برای خودتان و اعضای خانواده تان دم کنید. در ادامه با طرز تهیه قهوه عربی و تمام نکات دم کردن آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قهوه عربی

  • دانه های قهوه سبز (درشت آسیاب شده) یک قاشق غذاخوری
  • هل (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
  • میخک یک عدد
  • آب دو و نیم فنجان
  • رشته های زعفران یک هشتم قاشق چای خوری
  • گلاب یک قاشق چای خوری

طرز تهیه قهوه عربی به همراه آداب دم کردن این نوشیدنی

مرحله اول

قهوه عربی یکی از نوشیدنی های مخصوص عربی است که معمولا پس از صرف یک غذای خوشمزه مثل پیراشکی عربی یا مجبوس مرغ یا در دورهمی ها به جای چای میل می نمایند. این نوشیدنی از قهوه سبز تهیه می گردد که خواص بسیاری دارد و برای سلامتی بسیار مفید است. برای تهیه قهوه سنتی عربی ابتدا آب را داخل قهوه جوش یا شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی آب به جوش آمد، قهوه سبز آسیاب شده را اضافه کنید. بعد از این که حدود ده دقیقه قهوه داخل آب جوشید، میخک و هل خرد شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. حدود چهار تا پنج دقیقه آن ها را بجوشانید.

مرحله سوم

سپس شعله را خاموش نموده و صبر کنید تا دانه های قهوه خوب ته نشین شوند. در این فاصله اصلا مواد را هم نزنید یا قهوه جوش را تکان ندهید تا قهوه ته نشین گردد.

مرحله چهارم

حالا گلاب و رشته های زعفران را اضافه کنید. قهوه داخل قهوه جوش را از صافی عبور داده و داخل یک فلاسک یا قوری بریزید. این نوشیدنی سنتی عربی را می توانید با خرما سرو نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه قهوه عربی و آداب دم کردن این نوشیدنی عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قهوه عربی و آداب دم کردن این نوشیدنی عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید