این نوع گوشت، هضم خیلی سختی دارد، زیاده روی در حجم گوشت مصرفی چه عواقبی دارد؟

به گزارش وبلاگ اشاره، بعضی افراد پس از مصرف گوشت های قرمز و مخصوصا گوشت گوساله دچار مسائلی در هضم این غذا می شوند. در بعضی موارد، این مسائل گوارشی می توانند نشانه ای از یک بیماری خاص مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یا بیماری کرون باشند.

این نوع گوشت، هضم خیلی سختی دارد، زیاده روی در حجم گوشت مصرفی چه عواقبی دارد؟

اما در بیشتر موارد هم با چند تغییر ساده می توان مسائل گوارشی پس از مصرف گوشت گوساله را تا حدود زیادی کاهش داد. البته اگر کسی با هر بار مصرف گوشت گوساله دچار مسائل مزمن و شدید می گردد باید برای آنالیز دقیق تر و سریع تر این مشکل به پزشک مراجعه کند.

عدم جویدن گوشت به مقدار کافی

گوشت های مختلف و مخصوصا گوشت گوساله باید قبل از بلعیده شدن به خوبی جویده شوند. ابتلا به علائمی مانند نفخ، گاز زیاد، اسهال، گرفتگی در عضلات شکم یا یبوست پس از هر بار مصرف گوشت گوساله می تواند به عدم جویدن کافی این گوشت مرتبط باشد. وقتی که گوشت گوساله را به درستی نمی جوید، تکه های بزرگی از گوشت را می بلعید، درحالی که بدن نمی تواند آن ها را تجزیه کند. بنابراین، اگر گوشت گوساله را به خوبی بجوید و آن را قبل از بلعیدن کاملا له کنید، دیگر دستگاه گوارش مجبور نیست برای هضم آن فعالیت کند و شما را با مسائل گوارشی روبرو سازد.

عدم وجود فیبر در رژیم غذایی

ابتلا به مسائل گوارشی پس از مصرف گوشت گوساله می تواند به عدم وجود فیبر کافی در رژیم غذایی مرتبط باشد. فیبر نوعی کربوهیدرات هضم ناپذیر است که تقریبا دست نخورده از دستگاه گوارش عبور می نماید، مواد زائد را به بیرون از دستگاه گوارش راهنمایی می نماید و نقش مثبتی در هضم بهتر غذا ها دارد. بنابراین، بار دیگر که خواستید گوشت گوساله بخورید، حتما نیمی از بشقاب غذا را به سبزیجات بخارپز سرشار از فیبر مانند کلم بروکلی، لوبیا سبز، اسفناج یا کلم بروکسل اختصاص دهید.

زیاده روی در حجم گوشت مصرفی

ابتلا به سوءهاضمه یا مسائل گوارشی مختلف پس از خوردن گوشت گوساله می تواند به انتخاب کردن تکه های بزرگ گوشت که بیشتر از یک وعده مصرفی استاندارد هستند، ربط داشته باشد. تجزیه پروتئین ها و چربی ها در بدن به زمان زیادی احتیاج دارد و اگر حجم مصرفی انتخاب شده واقعا استاندارد نباشد، به احتمال زیاد با مسائل گوارشی روبرو خواهید شد. حجم مصرفی استاندارد برای یک وعده گوشت گوساله بین 100 تا نهایتا 120 گرم است. افرادی که چندبار در هفته مقادیر بالایی از گوشت گوساله را در یک وعده مصرفی می خورند نباید از ابتلا به مسائل گوارشی تعجب نمایند.

یادتان باشد که...

غذا های چرب یا روغنی می توانند به سادگی باعث ابتلا به مسائل گوارشی شوند. بنابراین، برای پیشگیری از چنین مسائلی باید گوشت های کم چرب یا ترجیحا بدون چربی را انتخاب کنید یا قبل از خوردن غذا حتما تکه های چربی قابل مشاهده را دور بریزید. استفاده از روش های فرپز یا کبابی به جای سرخ کردن هم می تواند مسائل گوارشی پس از خوردن گوشت گوساله را کمتر کند. در ضمن استفاده از پنیر های چرب یا سیب زمینی سرخ نموده در کنار گوشت گوساله به هیچ وجه ایده خوبی نیست، زیرا دستگاه گوارش باید برای هضم همزمان این مواد غذایی فعالیت نمایند.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: فرارو

به "این نوع گوشت، هضم خیلی سختی دارد، زیاده روی در حجم گوشت مصرفی چه عواقبی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این نوع گوشت، هضم خیلی سختی دارد، زیاده روی در حجم گوشت مصرفی چه عواقبی دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید