طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون

به گزارش وبلاگ اشاره، خورشت آلو اسفناج یکی از انواع خورشت های ایرانی است که به عنوان یک خورشت مجلسی شناخته می گردد. این غذا علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به علت وجود اسفناج و گوشت بوقلمون برای بدن هم بسیار مفید است. اسفناج حاوی ویتامین C، ویتامین A، منگنز، روی، آهن، کلسیم، سلنیوم و پروتئین بوده و به پیشگیری از سرطان، درمان بیماری قلبی و دیابت، بعلاوه لاغری و کاهش وزن یاری می نماید. گوشت بوقلمون هم حاوی ریزمغذی هایی مانند ویتامین B6، نیاسین، سلنیوم و روی است. بعلاوه گوشت بوقلمون حاوی میزان زیادی پروتئین بوده و سبب تقویت احساس سیری در شما می گردد. جذب پروتئین کافی به حفظ عضلات و ثبات سطح انسولین در بدن یاری می نماید. معمولا خورشت آلو اسفناج را با گوشت قرمز درست می نمایند، اما می توان آن را با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. هم اکنون که متوجه شدید این غذا چقدر مفید و البته لذیذ است، هر چه زودتر دست به کار شوید و این غذای خوشمزه را تهیه کنید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون

  • گوشت بوقلمون 500 گرم
  • اسفناج دو کیلوگرم
  • آلو 250 گرم
  • پیاز یک عدد
  • آبلیمو یک قاشق چای خوری
  • زعفران نصف قاشق چای خوری
  • شنبلیله خشک یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون

مرحله اول

برای تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت بوقلمون، ابتدا اسفناج ها را پاک نموده و آن ها را بشویید. سپس اسفناج ها را درشت خرد کنید. یک ماهیتابه روی اجاق گذاشته و در آن کمی روغن بریزید. اسفناج های خردشده را به آن اضافه نموده و خوب تفت دهید تا آب اسفناج ها کاملا گرفته گردد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.

مرحله دوم

در یک ظرف کمی آب ریخته و آلو را در آن بریزید تا خیس بخورد.

مرحله سوم

گوشت بوقلمون را تکه تکه خرد نموده و آن را بشویید. زعفران را مانند چای در قوری کوچک مخصوص دم کنید. پیاز را ریز خرد کنید. یک ماهیتابه کوچک روی اجاق گذاشته و سه تا چهار قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه نموده و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. سپس گوشت بوقلمون تکه تکه شده را در قابلمه ریخته و زعفران دم نموده را به آن اضافه کنید. سه لیوان آب هم به آن بیافزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا خوب بپزد.

مرحله چهارم

زمانی که گوشت بوقلمون پخته شد، اسفناج و آلوی خیس شده را به همراه نمک و فلفل و آبلیمو به قابلمه اضافه نموده و اجازه دهید خورشت به مدت 90 دقیقه روی اجاق بماند تا جا بیوفتد. به یاد داشته باشید که مقدار نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد. بنابراین می توانید مقدار آن را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

مرحله پنجم

در سرانجام پخت خورشت آلو اسفناج، یک ماهیتابه کوچک روی اجاق گذاشته و شنبلیله خشک را در کمی روغن داغ نموده و به آن اضافه کنید. خورشت را در ظرف مد نظر ریخته و نوش جان کنید.

نکات

  • اگر آلو را قبلا خیس ننموده اید، ابتدا آلو را ریخته و بعد اسفناج را اضافه کنید. چون هر چه اسفناج بیشتر بپزد، رنگ خورشت تیره تر می گردد.
  • در تهیه خورشت آلو اسفناج، به جای گوشت بوقلمون می توانید از گوشت مرغ بهره ببرید.
  • حواستان باشد به غذا زیاد شنبلیله اضافه نکنید؛ چون مقدار زیاد شنبلیله باعث تلخ شدن غذا می گردد. بنابراین بیش از یک قاشق غذاخوری شنبلیله به خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون اضافه نکنید.
  • اگر طعم بوقلمون را نمی پسندید طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت را بخوانید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج با بوقلمون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید