طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش
به گزارش وبلاگ اشاره، سس پرتقال یکی از انواع سس میوه ای است که برای طعم دهی و تزیین انواع کیک و دسر از آن استفاده می گردد. با طرز تهیه سس پرتقال به 3 روش آشنا شوید.
سرویس آشپزی - سس های میوه ای و به خصوص سس پرتقال یکی از محبوب ترین انواع سس ها هستند. از این نوع سس ها هم در تهیه انواع کیک و دسر و هم در تهیه بعضی غذاها استفاده می گردد. برای مثال از سس پرتقال به عنوان آیسینگ یا تزیین کیک پرتقالی خوشمزه استفاده می گردد که این کیک بافتی اسفنجی و بویی بسیار عالی دارد. در ادامه شما را با روش های مختلف تزیین کیک با پرتقال و تهیه چند سس پرتقال خوش رنگ و خوشبو برای کیک آشنا می کنیم.
در این مطلب آمده است:
- ایده های تزیین کیک با پرتقال
- طرز تهیه انواع سس پرتقال
ایده های تزیین کیک با پرتقال
...
...
...
...
طرز تهیه سس پرتقال
طرز تهیه سس پرتقال برای کیک (روش اول)
آب پرتقال | نصف پیمانه |
شکر | 1/4 پیمانه |
نشاسته ذرت | 1 ق غذاخوری |
رنده پوست پرتقال (زست پرتقال) | 1/2 ق مرباخوری |
کره | 10 گرم (1 ق مرباخوری) |
روش تهیه سس پرتقال برای کیک پرتقال خانگی
- برای تهیه این سس ابتدا نشاسته ذرت را با آب پرتقال مخلوط کنید.
- مواد را خوب هم بزنید تا نشاسته کامل حل گردد.
- شکر را اضافه نموده و مواد را روی حرارت بگذارید تا مایه نسبتا غلیظی به دست بیاد.
- وقتی مواد به غلظت رسید، ظرف را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره را به مواد اضافه کنید.
- یکی، دو ساعت صبر کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا خنک شوند.
سس پرتقال خوشمزه و ملس شما آماده است. شما می توانید این سس را برای تزیین و به عنوان چاشنی روی کیک خنک شده ساده یا پرتقالی بریزید. دقت کنید که غلظت این سس بسیار مهم است و نباید خیلی غلیظ و کرم مانند بگردد. با چند بار آزمون و خطا به غلظت مناسب خواهید رسید.
طرز تهیه سس پرتقال برای کیک (روش دوم)
آب پرتقال | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | 2 ق غذاخوری |
شیر | 3 ق غذاخوری |
شکر | 4 ق غذاخوری |
وانیل | 1 ق چای خوری |
مراحل تهیه سس پرتقال برای کیک پرتقال
- برای تهیه این سس به روش دوم باید مثل روش قبلی ابتدا آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل گردد.
- سپس شیر و شکر را به آن اضافه نموده و مواد را روی حرارت قرار دهید.
- حرارت را بسیار کم نموده و مدام هم بزنید.
- در سرانجام وانیل را اضافه نموده و وقتی به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید.
- وقتی سس خنک شد، آن را روی کیک سرد شده بریزید.
طرز تهیه سس پرتقال برای کیک بدون نشاسته
آب پرتقال | 1 لیوان |
شکلات سفید | 1 ق غذاخوری |
شکر | 2 ق غذاخوری |
ژله پرتقال | نصف بسته |
خامه | در صورت تمایل |
طرز تهیه سس پرتقال بدون نشاسته
- در روش سوم تهیه سس پرتقال باید ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
- سپس شکر را اضافه نموده و ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید.
- در این مرحله نصف بسته ژله پرتقالی را به مواد اضافه نموده و خوب هم بزنید.
- در این مرحله می توانید کمی خامه نیز به مواد اضافه کنید که در این صورت، رنگ سس پرتقالی شما کمرنگ می گردد.
- وقتی سس به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد حسابی خنک شوند.
- سس خنک شده و نیم بند را روی کیک خنک شده بریزید و نوش جان کنید.
چند نکته درباره تهیه سس پرتقال برای کیک
- بعضی افراد برای تهیه این سس به جای استفاده از آب پرتقال، از آب پرتقال صنعتی استفاده می نمایند. توصیه ما به شما این است که این کار را نکنید.
- برای استفاده از رنده پوست پرتقال از قلم نیاندازید که باید تنها قسمت نارنجی رنگ پرتقال را رنده کنید و به سفیدی پوست پرتقال نرسید. این همان قسمتی است که سس شما را تلخ خواهد نمود.
- در هر سه روش باید صبر کنید تا هم سس و هم کیک سرد شوند و بعد سس را روی کیک بریزید.
سخن آخر
امیدواریم از هر یک از این سه روشی که مورد پسندتان است این سس معطر و خوش رنگ را تهیه نموده و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال تزیین های ساده برای کیک هستید، تزیین کیک بدون خامه در 25 مدل خاص و جدید را نیز در وبلاگ اشاره ببینید.
منبع: setare.com