طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش

به گزارش وبلاگ اشاره، سس پرتقال یکی از انواع سس میوه ای است که برای طعم دهی و تزیین انواع کیک و دسر از آن استفاده می گردد. با طرز تهیه سس پرتقال به 3 روش آشنا شوید.

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش

سرویس آشپزی - سس های میوه ای و به خصوص سس پرتقال یکی از محبوب ترین انواع سس ها هستند. از این نوع سس ها هم در تهیه انواع کیک و دسر و هم در تهیه بعضی غذاها استفاده می گردد. برای مثال از سس پرتقال به عنوان آیسینگ یا تزیین کیک پرتقالی خوشمزه استفاده می گردد که این کیک بافتی اسفنجی و بویی بسیار عالی دارد. در ادامه شما را با روش های مختلف تزیین کیک با پرتقال و تهیه چند سس پرتقال خوش رنگ و خوشبو برای کیک آشنا می کنیم.

در این مطلب آمده است:

  • ایده های تزیین کیک با پرتقال
  • طرز تهیه انواع سس پرتقال

ایده های تزیین کیک با پرتقال

...

...

...

...

طرز تهیه سس پرتقال

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک (روش اول)

آب پرتقالنصف پیمانه
شکر1/4 پیمانه
نشاسته ذرت1 ق غذاخوری
رنده پوست پرتقال (زست پرتقال)1/2 ق مرباخوری
کره10 گرم (1 ق مرباخوری)

روش تهیه سس پرتقال برای کیک پرتقال خانگی

  1. برای تهیه این سس ابتدا نشاسته ذرت را با آب پرتقال مخلوط کنید.
  2. مواد را خوب هم بزنید تا نشاسته کامل حل گردد.
  3. شکر را اضافه نموده و مواد را روی حرارت بگذارید تا مایه نسبتا غلیظی به دست بیاد.
  4. وقتی مواد به غلظت رسید، ظرف را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره را به مواد اضافه کنید.
  5. یکی، دو ساعت صبر کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا خنک شوند.

سس پرتقال خوشمزه و ملس شما آماده است. شما می توانید این سس را برای تزیین و به عنوان چاشنی روی کیک خنک شده ساده یا پرتقالی بریزید. دقت کنید که غلظت این سس بسیار مهم است و نباید خیلی غلیظ و کرم مانند بگردد. با چند بار آزمون و خطا به غلظت مناسب خواهید رسید.

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک (روش دوم)

آب پرتقالنصف لیوان
نشاسته ذرت2 ق غذاخوری
شیر3 ق غذاخوری
شکر4 ق غذاخوری
وانیل1 ق چای خوری

مراحل تهیه سس پرتقال برای کیک پرتقال

  1. برای تهیه این سس به روش دوم باید مثل روش قبلی ابتدا آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل گردد.
  2. سپس شیر و شکر را به آن اضافه نموده و مواد را روی حرارت قرار دهید.
  3. حرارت را بسیار کم نموده و مدام هم بزنید.
  4. در سرانجام وانیل را اضافه نموده و وقتی به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید.
  5. وقتی سس خنک شد، آن را روی کیک سرد شده بریزید.

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک بدون نشاسته

آب پرتقال1 لیوان
شکلات سفید1 ق غذاخوری
شکر2 ق غذاخوری
ژله پرتقالنصف بسته
خامهدر صورت تمایل

طرز تهیه سس پرتقال بدون نشاسته

  • در روش سوم تهیه سس پرتقال باید ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
  • سپس شکر را اضافه نموده و ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید.
  • در این مرحله نصف بسته ژله پرتقالی را به مواد اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  • در این مرحله می توانید کمی خامه نیز به مواد اضافه کنید که در این صورت، رنگ سس پرتقالی شما کمرنگ می گردد.
  • وقتی سس به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد حسابی خنک شوند.
  • سس خنک شده و نیم بند را روی کیک خنک شده بریزید و نوش جان کنید.

چند نکته درباره تهیه سس پرتقال برای کیک

  • بعضی افراد برای تهیه این سس به جای استفاده از آب پرتقال، از آب پرتقال صنعتی استفاده می نمایند. توصیه ما به شما این است که این کار را نکنید.
  • برای استفاده از رنده پوست پرتقال از قلم نیاندازید که باید تنها قسمت نارنجی رنگ پرتقال را رنده کنید و به سفیدی پوست پرتقال نرسید. این همان قسمتی است که سس شما را تلخ خواهد نمود.
  • در هر سه روش باید صبر کنید تا هم سس و هم کیک سرد شوند و بعد سس را روی کیک بریزید.

سخن آخر

امیدواریم از هر یک از این سه روشی که مورد پسندتان است این سس معطر و خوش رنگ را تهیه نموده و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال تزیین های ساده برای کیک هستید، تزیین کیک بدون خامه در 25 مدل خاص و جدید را نیز در وبلاگ اشاره ببینید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش" امتیاز دهید

9 کاربر به "طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش" امتیاز داده اند | 3.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید