3 مدل طرز تهیه دسر پلمبیر به روش های مختلف شیک و ساده
به گزارش وبلاگ اشاره، پلمبیر (به فرانسوی plombières و به انگلیسی plombir) یک دسر فرانسوی خوشمزه و خنک است که پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آن را برای فصل تابستان یاد بگیرید. دسر پلمبیر ترکیبی از میوه های تازه فصل تابستان به همراه ژله و بستنی است. معمولاً در طرز تهیه دسر پلمبیر از میوه هایی مثل آناناس، توت فرنگی و موز استفاده می نمایند. دسر پلمبیر حتی به صورت زعفرانی هم سرو می گردد. در این مقاله از در شما را با طرز تهیه انواع مختلف دسر پلمبیر آشنا می کنیم.
طرز تهیه پلمبیر آناناس
مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه
مدت زمان آماده سازی دسر پلمبیر آناناس: 8 تا 10 ساعت
مواد لازم دسر پلمبیر آناناس
- پودر ژلاتین: 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- شکر: 5 قاشق غذاخوری
- وانیل یا زعفران: 1/2 قاشق غذاخوری
- شیر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
- خامه: 200 گرم
- بستنی وانیلی: 4 قاشق غذاخوری
- آب کمپوت آناناس: 2 لیوان دسته دار فرانسوی
- کمپوت خردشده آناناس: 400 گرم
مراحل تهیه دسر پلمبیر آناناس مجلسی
برای طرز تهیه دسر پلمبیر آناناس خانگی با ژلاتین، مایه دسر را آماده کنید و در قالب یا لیوان بریزید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. می توانید طرز تهیه دسر پلمبیر مجلسی را در ادامه بخوانید.
مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید
در مرحله اول طرز تهیه دسر پلمبیر ضروری است تا آب آناناس را با پودر ژلاتین مخلوط کنیم. برای این کار به حرارت غیرمستقیم () احتیاج است. بنابراین پس از ترکیب پودر ژلاتین با آب آناناس آن را روی بخار آب یا حرارت غیرمستقیم قرار دهید. پودر ژلاتین را در آب آناناس، آنقدر هم بزنید تا کاملا حل گردد. حالا این مخلوط را کنار بگذارید تا خنک گردد. برای خرید می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.
مرحله دوم: سفیده های تخم مرغ را بزنید
در این مرحله، زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را داخل یک ظرف بریزید. سپس آن ها را کاملا هم بزنید. به گونه ای که سفیده های تخم مرغ کاملا سفت گردد. برای اینکه مطمئن شوید سفیده ها کاملاً سفت شده اند، می توانید یک آزمایش ساده انجام دهید. اگر ظرف سفیده هم زده شده را برعکس کنید، سفیده نباید از ظرف بریزد.
مرحله سوم: شکر و پودر وانیل را اضافه کنید
در این مرحله، زرده ها را که از سفیده جدا نموده اید، با شکر و پودر وانیل ترکیب کنید. مخلوط زرده و شکر را هم بزنید. این هم زدن باید تا جایی تکرار گردد که مخلوط شما کرم رنگ گردد. در این مرحله حجم مخلوط شما تقریباً دو برابر حالت اولیه آن خواهد شد. ، و را می توانید از فروشگاه های اینترنتی به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
مرحله چهارم: خامه را بزنید
در این مرحله خامه را در یک ظرف جداگانه بریزید. خامه را بسیار سریع هم بزنید. بعلاوه در ادامه طرز تهیه دسر پلمبیر، را در دمای معمولی اتاق قرار دهید تا کمی نرم گردد. در صورت تمایل و انواع را به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله چهارم: شیر را حرارت دهید
در مرحله چهارم از طرز تهیه دسر پلمبیر فرانسوی، شیر را داغ نموده و با سرعت بالا با همزن برقی به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم. اضافه کردن شیر داغ باعث می گردد تا زرده های تخم مرغ کمی پخته شوند. در این میان باید مراقب باشیم که این کار را پیوسته انجام دهیم تا زرده ها به صورت تکه تکه نگردد. برای خرید انواع می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.
مرحله پنجم: زرده ها و ژلاتین را اضافه کنید
حالا نوبت اضافه کردن خامه است. باید خامه زده شده و بستنی که در هوای اتاق نرم شده است را به تکه های آناناس خرد شده و سپس این مخلوط را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. پس از آن زرده ها که به همراه شیر به مخلوطی شیری رنگ تبدیل شده اند را هم به ظرف اضافه می کنیم. در ادامه، به سراغ محلول ژلاتین می رویم. محلول ژلاتین را در آخرین مرحله به این مواد اضافه می کنیم.
مرحله ششم: دسر پلمبیر را در فریزر بگذارید
در مرحله آخر از تهیه دسر فرانسوی پلمبیر، کافیست تا مواد دسر را در قالبی که دوست داریم بریزیم. قالب باید حداقل 10 ساعت در فریزر بماند. پس از این 10 ساعت دسر شما کاملا بسته شده و آماده سرو است. برای تزیین آن می توانید از تکه های کمپوت آناناس بهره ببرید. انواع از جمله را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
طرز تهیه دسر پلمبیر توت فرنگی
برای تهیه دسر پلمبیر توت فرنگی، تمامی مراحل همچون مراحل تهیه دسر پلمبیر آناناس است. تنها تفاوت در طرز تهیه دسر پلمبیر توت فرنگی، استفاده آب بجای آب آناناس و استفاده از تکه های، به جای تکه های آناناس است. برای تزیین دسر پلمبیر توت فرنگی، شما می توانید به جای میوه توت فرنگی از بهره ببرید.
در صورت تمایل انواع و انواع را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
طرز تهیه دسر پلمبیر زعفرانی
برای تهیه دسر پلمبیر زعفرانی، تمامی مراحل همچون طرز تهیه دسر پلمبیر آناناس است. با این تفاوت که شما می توانید از بستنی سنتی زعفرانی به جای بستنی وانیلی بهره ببرید. بعلاوه در مراحلی که تکه های آناناس را اضافه کردید، شما می توانید به مخلوط خود کمی زعفران معادل نصف قاشق غذاخوری اضافه کنید. برای تزیین دسر پلمبیر فرانسوی زعفرانی، معمولاً از گردو و خلال استفاده می گردد.
در صورت تمایل و انواع را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر تیرامیسو به روش ایتالیایی
فوت و فن های طرز تهیه دسر پلمبیر
*شما می توانید دسر پلمبیر را با میوه های مختلف تهیه کنید. این دسر بیشتر برای فصل تابستان توصیه می گردد. چرا که علاوه بر داشتن میوه، یک دسر خنک و حاوی ژلاتین است که بسیار برای بدن مفید است.
*ژلاتین حاوی مقدار بسیار زیادی کلسیم است و در کنار آن میوه های مختلف تابستانی خواص منحصر به فردی دارند. اگر چربی خون، یا فشار خون بالایی دارید، پیشنهاد ما این است که خامه را از فهرست مواد لازم خود حذف کنید. بعلاوه مقدار استفاده از شکر موجود در طرز تهیه دسر پلمبیر فرانسوی، به ذائقه خود شما بستگی دارد.
*دسر پلمبیر با انبه هم بسیار خوشمزه می گردد. پلمبیر فرانسوی را حتی با گردو، هم تهیه می نمایند.
*برای طرز تهیه دسر پلمبیر با موز، از موز به جای آناناس بهره ببرید.
*روش های تهیه دسر پلمبیر فرانسوی با میوه های متنوع تابستانی تقریباً یکی است. شما می توانید به جای آناناس یا توت فرنگی، دسر پلمبیر فرانسوی آلبالویی و یا پلمبیر انبه درست کنید.
*برای طرز تهیه دسر پلمبیر بدون ژلاتین، ژلاتین را حذف کنید. ژلاتین تنها رنگ شفاف و بافت ژلاتینی به دسر می دهد و جزو مواد ضروری دسر نیست.
سوالات متداول
برای طرز تهیه دسر پلمبیر شکلاتی چه کنیم؟
مواد دسر پلمبیر و روش تهیه آنها مشابه است و بسته به موادی که در آن به کار می رود، نام آنها تغییر می نماید. مثلا برای طرز تهیه دسر پلمبیر شکلاتی، کافی است به مقدار 2 قاشق غذاخوری به مایه دسر پودر کاکائو اضافه کنید. به دلخواه می توانید روی دسر را هم سس شکلات یا شکلات چیپسی بریزید. یا برای طرز تهیه دسر نسکافه، مقداری نسکافه به مواد بیفزایید.
طرز تهیه دسر پلمبیر لیوانی چطور است؟
برای تهیه دسر پلمبیر لیوانی، به جای استفاده از قالب، در لیوان دسر را بریزید تا خودش را بگیرید و بعد آن را سرو کنید.
منبع: افق کوروش